El Teatre més Petit del Món, és un dels espais més acollidors i màgics de Barcelona especialitzat en grups en “Petit Comitè” en el qual pots trobar aquest entorn original que estas buscant perquè la teva “idea ” es converteixi en tot un èxit sense sortir de la ciutat.  Situat en una bonica casa del 1.890, en ple cor del barri de Gracia, el Teatre més petit del Món, organitza petits esdeveniments per a grups d’entre 2 i 40 persones, amb la possibilitat d’incloure concerts privats als seus sopars, cocktails o presentacions. Un teatre en miniatura, que ha sabut recrear tot l’encant d’altres èpoques al costat d’un romàntic i frondós jardí, és l’escenari que t’oferim per poder viatjar en el temps gairebé sense moure’t…!
En El Teatre més Petit del Món, els nostres clients han realitzat presentacions de perfums, llibres, revistes, programes de TV, obres teatrals, conferències, noces, aniversaris i tot tipus de celebracions culturals, d’empresa o privades, inspirats per la proximitat i calidesa del nostre espai. Alguns dels clients que han confiat en nosaltres: Esade, Universitat de Barcelona, Revista Woman, Empresa Barcelona Fang, Editorial Planeta… etc.

Va obrir les seves portes al públic en 1.999 de la mà del pianista i compositor Lluís de Arquer i el crític d’òpera Roger Alier per a la realització d’òperes de petit format.
El Teatre, situat en la planta baixa de la casa, compta amb una sala principal amb un aforament assegut de 41 localitats, recepció, guardarropía, un escenari amb teló i un piano de cua, projector i equip de música. El Jardí de 70 m2, et permet oferir un cocktail, refrigeri o sopar després de celebrar o presentar aquella idea que tant t’agradaria dur a terme a la llum de les veles.

 

Send message