Celebra les teves Noces, de vegades la intimitat d’un lloc petit és el millor lloc per celebrar un dia tan bonic…! Ja hem tingut el plaure de compartir amb 4 parelles atrevides aquest petit espai, on han viscut el seu dia màgic entre veles i música.
La comoditat que ofereix poder celebrar entre amics les teves noces dins de la teva pròpia ciutat – sense agafar el cotxe per anar-te a déu sap on – és una d’aquestes coses que també ha decidit a aquests pioners a escollir el nostre espai

En El Teatre més Petit del Món, els nostres clients han realitzat presentacions de perfums, llibres, revistes, programes de TV, obres teatrals, conferències, noces, aniversaris i tot tipus de celebracions culturals, d’empresa o privades, inspirats per la proximitat i calidesa del nostre espai. Alguns dels clients que han confiat en nosaltres: Esade, Universitat de Barcelona, Revista Woman, Empresa Barcelona Fang, Editorial Planeta… etc.

Va obrir les seves portes al públic en 1.999 de la mà del pianista i compositor Lluís de Arquer i el crític d’òpera Roger Alier per a la realització d’òperes de petit format.
El Teatre, situat en la planta baixa de la casa, compta amb una sala principal amb un aforament assegut de 41 localitats, recepció, guardarropía, un escenari amb teló i un piano de cua, projector i equip de música. El Jardí de 70 m2, et permet oferir un cocktail, refrigeri o sopar després de celebrar o presentar aquella idea que tant t’agradaria dur a terme a la llum de les veles.

 

Send message